header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Teamindeling D-teams seizoen 2016 - 2017

Nieuws afbeelding 11-6-2016
Bijgaand vinden jullie de indeling van de D-teams voor het komende seizoen. 

De spelers en speelsters zijn gedurende het gehele seizoen gevolgd door trainers, coaches en technische staf. In november 2015 en mei 2016 zijn door de trainers en coaches evaluatieformulieren ingevuld welke met de technische staf (selectie- en breedteteams) en ABCD coördinator (D-breedteteams) zijn doorgesproken. 


De teamindeling van speelsters voor de meisjes D is als volgt:

MD1: De sterkste speelsters van deze lichting
MD2: De sterkste 2e jaars D speelsters die niet voor MD1 zijn geselecteerd.
MD3: De sterkste 1e jaars D speelsters die niet voor MD1 zijn geselecteerd.
MD4: De sterkste D speelsters die niet voor de MD1 t/m MD3 zijn geselecteerd.
MD5 en MD6 zijn teams van vergelijkbare sterkte waarbij gekeken is naar een zo evenwichtig mogelijke verdeling van sterkte, 1e jaars vs. 2e jaars en aansluiting in beleving.


De teamindeling van de spelers van de jongens D is volledig op basis van speelsterkte. 

MD1 t/m MD3 en JD1 t/m JD2 zijn selectieteams en voor hen gelden de regels en afspraken zoals beschreven in 'Open selecties bij MHCHBS' elders op de site en een aantal algemene afspraken eerste ABC11D-teams 23 mei 2016”.


De komende 2 weken zullen de D-spelers trainen met hun nieuwe teams. Het trainingsschema van 14 t/m 24 juni is te vinden in de bijlagen elders op de site.


De indeling is met veel zorg gedaan, uiteraard kan het toch voorkomen dat je een vraag/klacht hebt over de teamindeling. Graag willen we je vragen deze dan in te dienen via een online formulier. Het formulier is in te vullen tot uiterlijk donderdag 16 juni 09:00u. De technische staf (selectie) of ABCD commissie (breedte) neemt de vragen/klachten door en zorgt dat iedereen uiterlijk 17 juni een reactie heeft ontvangen.


We willen je uitdrukkelijk vragen om vragen/klachten NIET rechtstreeks aan bestuur, technische staf, trainers, coaches en/of ABCD-commissie te richten via telefoon, e-mail, whatsapp of sms. Deze zullen je allen doorverwijzen naar het online formulier zodat we de vragen/klachten op zorgvuldige en gestructureerde wijze kunnen behandelen.


De link naar het formulier is: http://goo.gl/forms/8YDhBi1ghIYAHWkE2

De ABCD-commissie en TD DEF Robbert Zevalkink
Bijlage

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram