header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Jeroen Tuininga nieuwe technisch directeur ABC-lijn bij HBS

Nieuws afbeelding 8-6-2016
Jeroen Tuininga wordt de opvolger van Djurre Roggeveen als technisch directeur ABC-lijn bij mhc HBS. Hij treedt per 1 augustus in dienst. 


Naast het TD-schap zal hij Robbert Zevalkink gaan assisteren als trainer/coach Dames 1. Het damesteam wist eerder deze maand promotie naar de Overgangsklasse af te dwingen. Ook krijgt Jeroen  het zaalhockey onder zijn hoede en zal hij trainingen bij de jongste jeugd gaan geven.

 
Tuininga is geen onbekende voor HBS. Een paar seizoenen geleden was hij al bij onze vereniging actief als assistent-coach van HBS Heren 1 onder leiding van Nanco Jansonius. 
Jeroen is nu nog Organisatiemanager van Alliance en coördineert ondermeer de meisjes topjeugd en het zaalhockey in Heemstede. Bij hdm (overgangsklasse) was Jeroen het afgelopen seizoen actief als assistent-coach van het eerste herenteam, opnieuw samen met Nanco Jansonius. Het seizoen ervoor was hij assistent bij Rood-Wit Heren 1.

 
Jeroen Tuininga: ‘Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan bij HBS. Een gezellige familieclub met een gezonde ambitie waar top- en breedte hockey al jaren zeer goed samen gaan. Mijn voorganger Djurre heeft de laatste jaren een stevige basis gelegd waardoor er veel mogelijkheden zijn om verder te bouwen.”


Marten van Vliet, voorzitter bij HBS: ‘Jeroen kan buigen op jarenlange ervaring in organisatorische functies voor de breedte en de top bij een van de grootste jeugdverenigingen van deze regio. Hij kan helpen de jeugdopleiding van HBS verder te versterken in zowel de top als de breedte. Bij Dames 1 vangt hij met zijn ruime ervaring in de overgangsklasse, het vertrek op van Jessie McCartney, die terugkeert naar Australië. Bovendien is Jeroen een prettige persoonlijkheid die goed zal aarden bij onze familieclub en zal helpen onze ambities met de topjeugd – en hun toekomstige stap naar de overgangsklasse - te verwezenlijken’.


Het bestuur en de commissies van HBS verheugen zich op zijn komst en kijken uit naar de vernieuwde samenwerking.

Marten van Vliet
voorzitter mhc HBS
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram