header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Save the Clubdag: huldiging kampioenen /vrijwilligersborrel zondag 26 juni

Nieuws afbeelding 15-6-2016 Kampioen worden doe je niet zo vaak. Daarom zetten we alle ABCD-kampioenteams na de huldiging in Caprera (woensdag 15 juni) ook op zondag 26 juni nog even in het zonnetje.

De kampioenen bij de ABCD-jeugd zijn JA1 (in de Super A-klasse en Nederlands kampioen), MA6, JB4, MB5, MD1, MD2, MD4. Bij de senioren natuurlijk Dames1 (kampioen 1e klasse en gepromoveerd naar de OVK), H4 (meervoudig kampioen) en HD. En natuurlijk de zaalkampioenen.

Op de clubdag nemen we ook afscheid van een aantal trainers (Charlotte van Gellekom, Thomas Scherpenzeel en Laurens Bosch), technisch directeur Djurre Roggeveen en ABCD-commissieleden Ben Bekkering en Marc de Wild. 

Alle vrijwilligers, nieuw en oud (ook scheidsrechters, coaches en managers), commissieleden ABCD en DEF, wedstrijdsecretarissen, ledenadministrateurs, webredactieleden, barcoördinatoren, feestcommissie en TD-commissie, wedstrijdtafeldames- en -heren,dameselftal en herenelftalcommissie, keepersmateriaal beheerders, zaterdagindelers, CS-plussers, ballenjongen- en meisjescoördinator, de klusssenclub, bestuur, stichting (en een ieder die we vergeten zijn) zijn allemaal welkom op de borrel en aansluitende bbq. En natuurlijk alle trainers van HBS...

Meld je aan op [email protected] en geef aan of je alleen voor de happy hour borrel (16:00 tot 17:00) of bbq (18:00 - 20:00) of beiden komt. Wel doen, anders is het lastig om alles te regelen. De deelname aan de bbq is gratis voor trainers en vrijwilligers die zich aangemeld hebben.

Het bestuur van HBS

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram