header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

MA6 PAKT DE DUBBEL!

Nieuws afbeelding 5-6-2016 Na het kampioenschap in de zaal waren er op het veld zaterdag weer bubbels en bloemen voor MA6.
Het seizoen begon een beetje moeizaam met wisselende trainers en trainingstijden en veel graswedstrijden. MA6 liet zich hierdoor niet uit het veld slaan. Voltallig kwamen ze trainen en van grashockey werd een eigen specialisme gemaakt. En toen Robert als trainer kwam werden de prestatie nog weer beter. Het resultaat is een verdiend kampioenschap.

De vechtlust van dit team is op het veld enorm. In een poule, waarin 4 teams keihard streden om de 1ste plek, moest werkelijk elke week 'gewoon' gewonnen worden. En daar gingen ze iedere keer voor. Een topverdediging, een keihard werkend middenveld en razendsnelle aanvalster; maar vooral een echt team! Ook de laatste competitiewedstrijd weer. Op de dag dat 's werelds grootste bokser aller tijden, Mohammed Ali, zijn laatste adem uitblies werd er weer geknokt voor elkaar en voor elke bal. De concurrenten hadden de trukendoos opengetrokken. Invalsters uit de 1ste klasse en protesten bij de bond, zodat een wedstrijd overgespeeld kon worden. Het mocht niet baten, want op eigen kracht won MA6 h 6-1aar wedstrijd en daarmee het kampioenschap. Bij ruim 25 graden bleven ze gaan! 'Gewoon' met 6-1 gewonnen en alles was duidelijk. Fly like a butterfly and sting like a bee! De concurrenten allemaal knock-out.

Na het kampioenschap in de zaal is MA6 dus ook kampioen geworden op het veld. Twee mooie titels voor een breedteteam van topformaat. De concurrenten van het volgende seizoen kunnen hun borst vast nat maken. Ze blijven als team bij elkaar en zullen ook volgend jaar van zich laten horen als MA5!!

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram