header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Parkeren bij HBS?

Nieuws afbeelding 29-7-2016

Een flink aantal parkeerkaarthouders van afgelopen seizoen hebben zich nog niet gemeld/betaald voor een nieuwe parkeerkaart! Doe dit tijdig anders kan de aanvraag/betaling niet meer verwerkt worden en ,,,,, 2016-17 geen parkeerplek op B&B.


Tot en met 15 augustus kunt u weer uw huidige parkeerkaart laten verlengen of een nieuwe kaart aanvragen.  De kaart kost € 33,- en is alleen geldig voor parkeerterrein Bleek & Berg achter HBS.

 

  • Aanvragen en/of verlenging doe je door: € 33,00 over te maken naar het banknummer van HBS,  NL47 RABO 0118 3416 34

  • Vermeld hierbij duidelijk de naam, het lidnummer en het parkeerkaartnummer. Alleen dan kunnen wij de reeds bestaande kaarten verwerken. 

  • Vragen? mail naar [email protected]

 

Na 1 september is dit niet meer mogelijk. Het nieuwe 'parkeerjaar' gaat in op 1 september. De kaart kost € 33,- en is geldig voor parkeerterrein Bleek & Berg achter HBS. 

Ook is het ook mogelijk om een parkeerkaart voor de 3 parkeerterreinen van PWN (Bleek en Berg, Zeeweg en Parnassia) aan te schaffen voor € 75,00 (normale prijs via PWN € 85,00). Ook hier geldt dat de aanvraag kan geschieden tot 15 augustus. Na deze datum is het NIET meer mogelijk.

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram