header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Djurre Roggeveen stopt als TD en kiest voor eigen bedrijf

Nieuws afbeelding 19-5-2016
Djurre Roggeveen stopt aan het eind van het seizoen als technisch directeur (TD) bij mhc HBS. Ook legt hij zijn overige werkzaamheden bij HBS neer. Hij kiest er nu voor om al zijn tijd en energie in te zetten in de verdere ontwikkeling van zijn eigen bedrijf.

Roggeveen en  HBS hebben een lange geschiedenis met elkaar. Naast lid en speler van Heren 1,  coachte hij onder meer Dames 1 meerdere jaren. Daarnaast vervulde hij – met uitstapjes naar andere hockeyverenigingen in de regio - verschillende functies bij ‘zijn’ club. De afgelopen twee jaar vervulde hij de rol van Technisch Directeur, een functie die hij ook in een eerdere periode bij HBS 5 jaar bekleedde. 

Djurre Roggeveen: ‘HBS is voor mij van jongs af aan mijn tweede thuis. Als klein jongetje ben ik als speler begonnen op de club waar mijn ouders elkaar ontmoet hebben. Ik heb HBS zien groeien tot de vereniging die het nu is, de mooiste hockeyclub van Nederland. Een club waar plezier, familie, top -en breedtehockey allemaal hand in hand gaan en een club die ondanks de sterke ledengroei en professionalisering van het hockey ook in een nieuwe structuur z’n karakter nooit verloren heeft, maar alleen maar heeft versterkt. 
Voor nu hoop ik dat mijn opvolgers met een frisse blik voor nieuwe impulsen kunnen zorgen. Hij of zij komt in elk geval bij een club terecht waar een enorme betrokkenheid heerst van zowel de professionals als de vrijwilligers,die veel kennis en positieve energie uitstralen.’

Marten van Vliet, voorzitter bij HBS: ‘Djurre ademt HBS en het bestuur vind het dan ook buitengewoon jammer dat hij deze begrijpelijke keuze heeft gemaakt. Toch beschouwen we hem niet als verloren. Djurre zal ons op de achtergrond met raad en daad terzijde staan.’

In de opvolging van Djurre als Technisch Directeur ABC-jeugd is nog niet voorzien. Wel lopen er gesprekken met kandidaten.

Belangstellenden kunnen reageren naar [email protected] . Het profiel van de functie is elders op de site (www.mhchbs.nl ) te vinden. 

Bijlage

Reacties


Arie Goote

29-5-2016 @ 19:08:25 |Djurre veel succes. Het was inderdaad een mooie afsluiting van en spannend seizoen. Groet Arie

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram