header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Tweede coachavond breedteteams ABCD praktisch en inspirerend……

Nieuws afbeelding 26-4-2016

Afgelopen maandag 18 april hebben een groot deel van de ABC11D breedtecoaches ervaringen met elkaar uitgewisseld over een aantal concrete tactische vragen op coachgebied. Bijvoorbeeld hoe te spelen bij een achterstand in de laatste minuten of doodmoe een voorsprong van 2-1 te verdedigen, wat doe je als je midden mid steeds te lang zelf aan de bal blijft.

 

Aansluitend is nog een aantal gedragsissues in kleine groepen met elkaar besproken. Doel van de avond was onder andere om van elkaar te leren en de praktische tips meteen te kunnen toepassen op zaterdag!!


Onze Technisch Coördinatoren Jessie en Pim hebben op basis van info van de coaches een aantal prikkelende vragen geformuleerd. Per lijn hebben de coaches hun ervaringen gedeeld en elkaar tips gegeven. Iedere vragenronde werd afgesloten af met een aantal persoonlijke en praktische tips van de TCO’ers, die in een ‘booklet’ mee naar huis gegeven zijn. Met een drankje en een hapje ter afsluiting is nog gezellig nagepraat. De tips and trics zijn als bijlage bijgevoegd.


Met dank aan Jessie en Pim voor hun zorgvuldige voorbereiding en inspirerende uitvoering.

Door een misverstand in de communicatie zijn de 11D coaches niet persoonlijk uitgenodigd. Onze excuses.

Bijlage

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram