header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

MB3 wint van koploper Pinoké met supercoaches!

Nieuws afbeelding 12-4-2016

Onder begeleiding van 2 supercoaches Julia en Noortje van Dames 1 moest MB3 aantreden tegen de koploper Pinoké. Onze vaste coach Bob genoot van een lang weekend weg, maar had in Jan een prima vervanger geregeld. Na een mooie teambespreking en een ultra lange warming up begonnen we aan de wedstrijd.


Binnen 5 minuten stonden we totaal versuft 0-2 achter. Maar vanaf dat moment gebeurde er iets in de ploeg en langs de kant! Dit laten we niet gebeuren dacht een werkelijk ontketende Tessa.


Hierdoor schakelde het hele team ook 2 tandjes bij en vanaf dat moment keerde het tij. Pinoké was niet opgewassen tegen deze felle HBS storm en zag de stand weer gelijk worden 2-2.Hierna trok Pinoké de wedstrijd weer naar zich toe. Maar ook Cato, die een misschien wel haar beste wedstrijd van het seizoen keepte, had geen zin in een verliespartij.
Na weer een flitsende aanval kreeg HBS een strafcorner mee, 1 minuut voor tijd . Na prima strak aangeven van Leone knalt Tessa de bal hard tegen de plank.


Nu was het hek van de dam. Pinoké claimde dat de bal te hoog was? Na zo’n 10 minuten overleg tussen de scheidsrechters waarbij zelfs de voorzitster van de scheidsrechterscommissie, die het doelpunt ook gezien had, nog het veld op rende werd het doelpunt terecht goedgekeurd. Zuiver doelpunt en een verdiende 3-2 winst.
Na twee domme verliespartijen, een prachtige teamprestatie van een team die bij een juiste instelling tot alles in staat is.


Julia en Noortje super bedankt, de meiden en ook wij vonden het echt leuk en leerzaam!
En Jan uiteraard jij ook bedankt.

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram