header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

HBS valt in de prijzen bij de VriendenLoterij

Nieuws afbeelding 7-3-2016
HBS is dankzij de inspanningen van Dames en Heren 1 in de prijzen gevallen bij de VriendenLoterij. 

Onze vereniging was één van de succesvolste deelnemers aan de VriendenLoterij hockey-actie en ontving een cheque van 2.250 euro.  HBS gaat het geld onder andere besteden aan spelmaterialen voor de jeugd.

Maarten Wieringa, bestuurslid tophockey bij HBS:
  'De selecties van Heren 1 en Dames 1 hebben zich twee avonden ingezet om zoveel mogelijk loten te verkopen. Het geld gaan we onder andere besteden aan spelbenodigdheden, zoals doeltjes voor de jeugd en materiaal voor onze eigen keepersschool. Goede materialen zijn nodig om goede trainingen te kunnen geven, want dat leidt uiteindelijk tot het beste resultaat!”

VriendenLoterij hockey-actie

Tijdens de VriendenLoterij hockey actie in december, januari en februari belden 27 hockeyclubs in Nederland clubleden en hun aanhang met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de club. 

De VriendenLoterij keerde ook extra geldbedragen uit aan hockeyclubs die tijdens de hockey-actie de meeste loten verkocht. HBS eindigde op de tweede plaats en bestuurslid Maarten Wieringa nam de cheque na de winst van D1 op Overbos gretig in ontvangst. Dit bedrag komt bovenop de structurele inkomsten die clubs en verenigingen met de loten genereren.
Bijlage

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram