header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Even voorstellen: Floortje Schilderinck, barcommissaris Seah

Nieuws afbeelding 25-2-2016
Hoi! Mijn naam is Floortje Schilderinck. Sinds 2014 ben ik lid van HBS en grappig genoeg ben ik ook toen pas begonnen met hockey. Nu speel ik voor het tweede seizoen in dames 5. 


Als klein meisje ben ik begonnen met softbal in Apeldoorn bij Robur '58. Tijdens mijn studie heb ik ook in Utrecht gespeeld. Naast zelf spelen, heb ik ook veel training gegeven en ben ik actief geweest bij de organisatie van een jaarlijks groot internationaal jeugdtoernooi (honk- en softbal series) waaraan onder meer Europese jeugdselecties en Amerikaanse travelteams aan deelnamen. Tot een paar jaar geleden heb ik nog een Haarlems softbalteam gecoacht. 


Twee jaar geleden  ben ik overgestapt naar hockey en ik voel me op HBS en bij dames 5 nu al thuis. Het leuke aan hockey vind ik dat ik toch op een leuk en sportief niveau kan spelen, ondanks dat ik pas net kom kijken. Ook de gezelligheid op HBS om de wedstrijden heen spreekt me erg aan. 

Bij HBS is er sprake van een goede organisatie waarvan niet altijd zichtbaar is hoeveel tijd vrijwilligers erin steken om alles soepel te laten draaien. Ik vind het leuk om mijn steentje daaraan te kunnen bijdragen, dat heb ik ervaren toen ik vorig jaar Stefan van Schooten (manager Dames 1) heb geholpen bij de organisatie van het ouderkindtoernooi. 

Per maart zal ik Bart Immer opvolgen als commissaris bar binnen de Stichting Exploitatie & Accommodatie HBS (SEAH). Toen ik gevraagd werd voor deze functie heb ik niet lang hoeven nadenken, de SEAH bestaat uit een ervaren team van mensen van wie ik veel kan leren op het gebied van het besturen en exploiteren van een van een hockeycomplex. Het lijkt me een mooie uitdaging om samen met de verschillende commissies van de bar en de verschillende activiteiten op HBS een nog groter succes te maken, wie weet lukt het zelfs een nieuwe initiatieven te ontwikkelen en wordt het nog gezelliger op HBS! 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram