header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Even voorstellen: Jan Pool, nieuw bestuurslid breedtehockey junioren

Nieuws afbeelding 11-1-2016

Ik ben Jan Pool. Ik speel in Veteranen E. Ik ben lid van HBS sinds 1972 toen mijn ouders van Zandvoort naar Bloemendaal verhuisden. 


HBS is altijd een belangrijk deel van mijn leven geweest. Ik ben actief (geweest) als trainer, coach, aanvoerder en in diverse commissies. Ik heb op HBS mijn vrouw Anneke leren kennen en mijn jongste zoon Alex speelt in heren 4 en geeft training. Dat je als je lid bent van een vereniging je ook iets teruggeeft is mij met de paplepel ingegoten. Mijn beide ouders deden ook van alles voor HBS toen ik nog in de jeugd speelde.


Dat ik nooit ben opgestapt of gestopt met hockey heeft met twee dingen te maken. In de eerste plaats is hockey een heel erg leuk spelletje of je er nu goed in bent of niet. Zeventig minuten achter een bal aan hollen met nog 21 anderen is leuk. Vooral als je na afloop nog vriendelijk met elkaar en je tegenstander kan nabeschouwen. In de tweede plaats is HBS een unieke club: sportief, gastvrij, tolerant, vriendelijk en een familievereniging. Dat zijn waarden die ik in HBS koester en die ik graag wil versterken.

Ik word bestuurslid breedte hockey jeugd en wil vooral dat er in de prima organisatie die er is aandacht blijft voor al onze kinderen. Hockey is tenslotte een hobby waar iedereen plezier aan moet beleven. Ze moeten niet alleen goede hockeyers worden maar ook echte HBS’ers.

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram