header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Start trainingen en competitie (selectie)teams seizoen 2016-2017

Nieuws afbeelding 7-8-2016
De tijd van het plannen van ‘de zomervakantie’ is weer aangebroken. Om ervoor te zorgen dat je als selectiespeler op tijd terug bent voor de eerste HBS-training hieronder vast een aantal data om rekening mee te houden.

De zomervakantie in onze regio is van 16 juli tot en met 28 augustus. De competitie start waarschijnlijk in het weekend van 10 en 11 september. 


HBS streeft ernaar zo hoog mogelijk te spelen met zijn selectieteams. Om voldoende tijd te hebben om als speler en als team optimaal fit aan de competitiestart te verschijnen is een periode van minimaal drie weken nodig, zo blijkt uit ervaring. 


We houden als HBS daarom onderstaande startdata aan voor de ABC11D teams:


De eerste teams starten op maandag 15 augustus met hun eerste training.
De tweede teams en de opleidingsteams starten op maandag 22 augustus met hun eerste training.
De breedteteams starten met hun eerste training tegelijk met de start van de scholen vanaf maandag 29 augustus en hebben in het weekend van 3 en 4 september een oefenwedstrijd.


Huidige A-spelers die van de jeugd overgaan naar de senioren graag rekening houden met onderstaande data:


Spelers die selectie doen/geselecteerd worden voor Heren 1 of Dames 1 krijgen een specifiek programma. De voorbereiding van deze teams start vaak al begin augustus. 
Spelers die selectie doen/geselecteerd worden voor Heren 2 of Dames 2 starten rond 15 augustus met hun voorbereiding.
Spelers die in een lager seniorenteam/jong seniorenteam gaan spelen starten uiterlijk 29 augustus met trainen. In onderling overleg met het team kan hiervan worden afgeweken.


Noteer de voor jou belangrijke data vast in de agenda. Zorg dat je op tijd terug bent. Ben je later terug, dan is de kans groot dat je niet op tijd fit genoeg bent en speel je de eerste wedstrijden niet (volledig) mee.

Mocht je hierover vragen hebben, of zwaarwegende argumenten waarom niet kan worden voldaan aan de data, neem dan contact op met de TD ABC Jeroen Tuininga of TD 11D Robbert Zevalkink.

Bijlage

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram