header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Even voorstellen: Lisette van Dee, nieuw bestuurslid Breedtehockey senioren

Nieuws afbeelding 11-1-2016

Ik ben Lisette van Dee, 36 jaar en ruim 25 jaar lid bij H.B.S.

Als 10 jarige begonnen in de D en zo de hele jeugdopleiding doorlopen (en ooit met de MB1 als eerste HBS team aan de landelijke competitie deelgenomen). Ook twee jaar in Dames 1 gespeeld, nu al weer jaren in een vriendenteam; eerst in de senioren, nu in de veterinnen.


Van begin af aan altijd een actief lid geweest; in de jeugd een aantal jaren in het jeugdbestuur plaatsgenomen, JHF begeleid, in de senioren in de feestcommissie gezeten, jongste jeugd training gegeven en trainer/coach van MB1 geweest. En tot slot de afgelopen jaren onderdeel van de Dames Elftal Commissie (DEC) geweest.Nu de volgende (en best logische) stap naar bestuurslid.Vanuit mijn positie in de DEC en mijn achtergrond in de sport kwam ik er achter dat ik meer voor de club wil betekenen en een verschil wil maken.
Ik heb de ALO gedaan met als minor sportmanagement. Een aantal jaren heb ik les gegeven in het voortgezet onderwijs. Zeven jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar Sportservice Noord-Holland. Ik werk voor de gemeente Heerhugowaard, ons kantoor voert voor de gemeente het breedtesportbeleid uit, waar ik als combinatiefunctionaris sportstimuleringsprojecten organiseer voor jongeren; op school, in de wijk en bij de vereniging. Daarnaast ondersteun ik sportverenigingen en geef ik weerbaarheidstraining.


Als bestuurslid ‘breedtesport’ wil ik mij inzetten voor het belang van de breedteteams. Onze senioren zijn veelal trouwe leden, die HBS een warm hart toe dragen. Onze club. was en is altijd een familieclub geweest, en dat betekent in de senioren dat HBS. een club voor iedereen is. Ik stel mij ten doel om meer leden vanuit de jeugd te behouden voor de senioren. Daarnaast streef ik er naar om voor elke leeftijd en elk niveau een passend aanbod aan te kunnen bieden.


Samen met Jan Pool ga ik aan de slag om de breedtesport teams zowel op technisch als sociaal vlak te ondersteunen en te verbeteren. Zij maken onze club groot(s).

Mijn motto op m’n werk is: ‘Een leven lang sporten’, mijn motto nu als bestuurslid wordt: ‘Een leven lang hockeyen!’

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram

Hockey.nl