header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Supercoaches Adinde Groebe & Sterre Minkenberg bij MC7

Nieuws afbeelding 18-11-2015

Na een voorstelronde kon de voorbespreking van MC7 in de kleedkamer van dames 1 beginnen. De meiden waren erg enthousiast en luisterden aandachtig. 


Nadat alles duidelijk was gingen ze aan de warming-up op veld 1 beginnen. De eerste keer dit jaar dat ze op dit mooie veld mochten spelen en dat vonden een paar ook wel heel spannend. Na goed ingespeeld te hebben en een mooie 'habie jel' nog een kleine sprint trekken om helemaal scherp te beginnen.


De wedstrijd ging vrij gelijk op maar helaas viel het eerste doelpunt aan de verkeerde kant. Onze meiden kwamen vaak in de cirkel van Westerpark, maar waren met afronden nog iets te lief. De stand bleef zo tot en met de rust. Even uitrusten...


Een stukje fruit, wat drinken en wat dingen besproken om de puntjes op de i te zetten. Toen het fluitsignaal weer klonk gingen ze er met veel energie weer tegen aan. En gelukkig was daar dan ook het welverdiende doelpunt die de stand op 1-1 bracht. Helaas werd na een tijdje de tegenstand toch te groot en werd hiermee ook gelijk de wedstrijd met 1-2 beslist.


Dit mocht de pret niet drukken, want wat was het leuk met jullie als team!

 


Groeten, Sterre & Adinde

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram

Hockey.nl