header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Supercoach Maaike van Son wint met MB6 en doet verslag!

Nieuws afbeelding 1-10-2015
Maaike van Son 1e supercoach uit Dames 1 (in rood HBS jack) begeleidt MB6 naar een mooie 4-0 overwinning en doet verslag!
Komende zaterdag staan er twee supercoaches op de HBS-velden. Opnieuw een uit Dames 1 en ook een uit Heren 1! De betreffende teamcoaches ontvangen een uitnodiging per mail.
 
Zaterdag 16:00 was KG2 de plek waar het gebeurde. Het zonnetje brandde op het veld, HBS MB6 was dan ook on fire. In de voorbespreking gehad over dingen die het verschil kunnen maken tussen winnen of verliezen: goede, harde passes in elkaars stick, af en toe de bal uit de kluit halen en verleggen, en het belangrijkste: 70 minuten lang keihard mét, en voor elkaar werken als een team.
 
Na een korte anekdote over de laatste competitiewedstrijd van vorig jaar, HIC thuis, sloten we de bespreking af met hetzelfde filmpje als dat Coach Cauliflower die wedstrijd als voorbespreking bij Dames 1 had laten zien. Na een aantal sentimentele klanken samengaand met een handjevol "winnaars hebben een plan, verliezers een excuus"-clichés waren de meiden ready to roll. 

Het fluitsignaal klonk en de dames vlogen uit de startblokken. Ze leken de boodschap te hebben begrepen, want ze overmeesterden het veld. Al gauw stond het 1-0. Ze hielden het goed vast en ook de 2-0 werd een feit. Het was duidelijk te zien dat HBS, al na drie weken tijd, een geheel was. Ze zochten elkaar op en maakten mooie combinaties. 

In de rust nog een paar tips en aanwijzingen om dit vast te houden en daar gingen ze weer. Ook de tweede helft gaande. Een aantal mooie aanvallen en fenomenale reddingen van de keepster resulteerde in een 4-0 winst. En nog een shout-out naar de scheidsrechters uit D2, die erg goed gefloten hebben. 

Groetjes! 
Maaike van Son 


Reacties


Juliette van Limbeek

2-10-2015 @ 14:34:04 |Top meiden, dit zo vasthouden en jullie hebben een geweldig seizoen!!

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram