header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Dames 1 op zes punten; Heren 1 laat alle punten liggen bij Were Di

Nieuws afbeelding 14-9-2015
Gemengd gevoel na het afgelopen weekend. Dames 1 haalde op eigen veld de drie punten binnen tegen Amstelveen, de kampioen in de eerste klasse van vorig seizoen. Heren 1 verloor twee minuten voor het laatste fluitsignaal alle punten aan Were Di.

Amstelveen maakte het HBS Dames 1 knap lastig. Binnen 4 minuten keken de dames tegen een 0-1 achterstand aan. HBS knokte knap terug en maakte vier minuten later de tegentreffer. Helaas was niet iedereen daarna bij de les, want binnen 1 minuut stond Amstelveen weer op voorsprong (1-2). 
In de tweede helft nam Dames 1 echt het heft in handen. Amstelveen hield de hoge druk niet vol en de kansen volgden elkaar snel op. Na en prachtige crosspass en dit soloactie, viel de 2-2. Het overwicht werd niet veel later uitgedrukt in de 3-2.

Heren 1 ging beter van start en kwam  - na een afgekeurd doelpunt - door Freek Martens op 0-1 voorsprong. Strafcorners van  Were Di bracht de stand in evenwicht. 
Ook in de tweede helft kwamen de heren opnieuw op voorsprong door Mathijs Verhoef. Ook dit keer zorgde de corner van Were Di voor de gelijkmaker. In de slotfase trok Were Di aan het langste eind.
 
Almere- Phoenix2-0
Gooische–Push3-1
KZ–HIC1-6
Laren– Leiden4-1
Nijmegen–Victoria1-1
Were Di–HBS3-2

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram