header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Rolf Meurkens (H1/H3) met Dutch Masters 40+ Europees Kampioen

Nieuws afbeelding 1-9-2015
De Dutch Masters 40+, waarin Rolf Meurkens, speler H3 en coach van HBS Heren 1 speelt, heeft Europees goud binnengesleept.

Na een mooie poule-fase waarin Ierland, Schotland en Spanje verslagen werden met respectievelijk 4-1, 5-1 en 6-0 vonden zij Duitsland op hun weg in de halve finale. 

Master 40+ in een schrijven aan hun fans:

'Duitsland had als pakkende tekst na de wedstrijd: "zis was much better zen we expected!”, de 7-1 voelde geweldig, maar toen moesten we nog langs de Engelsen. 
In wat de Engelsen inmiddels "de beste Masters wedstrijd ooit gespeeld" noemden, hebben we de heren uit het land van Hope and Glory in een spectaculaire wedstrijd met 4-1 laten zien dat er maar één team was wat na afloop met de gouden medaille naar huis kon gaan, de Dutch Masters 40+.

Dank voor jullie hartstochtelijke support langs de lijn in al dat prachtige oranje, dank voor de inmiddels honderden appjes, telefoontjes en felicitaties, wij zijn wat we vooraf bedacht hadden, Europees kampioen!  Wij genieten nog even na, het was nog lang onrustig in Londen.Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram