header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

VANDAAG: NEDERLAND-DUITSLAND en DOUBLE SUNDAY

30-8-2015
Na een goede trainingsweek, afgesloten met een avondje Haarlem Jazz, mochten we afgelopen zondag weer oefenen, dit maal tegen Leiden D1 (uitkomend in een andere 1e klasse). Met een  5-1 overwinning kijken we met een meer dan tevreden gevoel terug op deze wedstrijd. 

We hebben  als team al mooie stappen gemaakt sinds het begin van de voorbereiding en de puzzelstukken beginnen steeds meer op hun plek te vallen! Een goed gevoel! 

Deze week staan er weer nieuwe uitdagingen op de programma. Zoals gebruikelijk zal er dinsdag en woensdag getraind worden. Vrijdag 28 augustus is het tijd voor NEDERLAND-DUITSLAND  en spelen we om 19.30 uur tegen het Duitse Raffelberg D1!            
                                                                                    
Zondag 30 augustus is de dag van de double:  om 12.45 uur spelen we tegen  Alphen D1 en aansluitend, om 14.30 uur, stellen wij ons als team graag aan jullie voor. Om 16 uur spelen we tegen het gelegenheidsteam "De Old Stars” dat zal bestaan uit oud dames 1 speelsters, zoals Eefje Swinkels, Judika Herbold en Maud Rambonnet. Een mooie reünie dus! Ook zullen wij op deze dag afscheid nemen van speelsters die jarenlang voor het eerste team hebben gespeeld. 
 
Kortom, het belooft  een hele mooie week te  worden! Zijn jullie er ook bij? Wij zouden het enorm op prijs stellen om jullie vrijdag en zondag in grote getalen te mogen ontvangen. 

Na afloop van de wedstrijd is er een bbq. Voor euro 10 kan je lekker mee-eten met ons. Meld je voor zondag  aan bij onze barmanager Evert ([email protected]).


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram