header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

VANDAAG: avond voor coaches en managers ABCD11D

Nieuws afbeelding 31-8-2015

Uitnodiging voor alle ABC11D coaches en managers van MHC HBS voor maandag 31 augustus a.s.

Als het goed is staat deze datum al in jullie agenda’s!
Jullie worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de officiële seizoenstart voor alle ABC11D coaches en managers.

 

Datum: maandag 31 augustus
Tijd: ontvangst vanaf 19.45 uur, start exact 20.00 uur op KG 1, einde vanaf 22.00 uur…..
Locatie: HBS clubhuis
Meenemen: hockeystick
Kleding: sportkleding/-schoenen

 

De Technische Staf en de ABC11D commissie bieden jullie deze avond met genoegen weer een informatief, interactief en sportief programma.

- We starten de avond met een warming up met bal en stick olv Jobbe van der Kaaij, speler van heren 1 en fysiotherapeut! Inspiratie krijgen en ervaren hoe je je team in een warming up van 10 minuten klaar kunt stomen om een wedstrijd te beginnen. Neem dus je hockeystick mee en trek je sportkleding aan (ook als je geen hockeyer bent).

 

- Om 20.30 uur een glas water en een korte (hernieuwde) kennismaking met de staf.

 

- Vanaf 20.45 uur: je wordt geïnformeerd over ‘Wat te doen bij….? Korte gerichte informatie die je nodig hebt om met je team te trainen en een wedstrijd te spelen: fysiotherapie, digitaal wedstrijdformulier, spelen op natuur- of kunstgras, scheidsrechters bij thuiswedstrijden, op tijd beginnen, de velden schoon achterlaten, de gastvrouwen die iedere zaterdag klaar zitten, gele en rode kaarten, nieuwe spelregels, videosysteem, zaal of midwinter, trainingstijden (ook dit jaar gaan de trainingen altijd door’)……….


- Vanaf 21.15 uur aandacht voor het versterken van de onderlinge samenwerking tussen met name trainer en coach/manager. Je kiest het tafeltje van je eigen teamtrainer(s), maakt kennis en hoort hoe hij werkt en bespreekt met elkaar hoe jullie de samenwerking komend seizoen kunnen vergroten. Ook de ABC11D coördinatoren zijn hierbij aanwezig. Er is een tafel gereserveerd voor de A-coaches om vast te horen welke mogelijkheden er zijn bij HBS voor jong senioren. En voor de D coaches zit Robbert Zevalkink klaar om aan te geven welke specifieke plannen er liggen voor de D jeugd.

 

- We proosten vanaf 22.00 uur met een borrel op een sportief, succesvol seizoen vol plezier!!

 

- De wedstrijdballen liggen dit jaar al voor jullie klaar.

 

We verheugen ons erop jullie allen maandag te zien!!

Met sportieve groet,
Technische Staf en ABC11D commissie

 

 

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram