header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Skills-training voor alle 11D-teams start 1 september

1-9-2015
Op dinsdag 1 september start voor alle 11D-teams de skills training. De skills training is een 3e trainingsmoment voor alle D-teams en bestaat uit trainingen waarbij de diverse D-spelers uit verschillende teams in kleine groepjes trainen. De indeling van de groepjes is niet team-gebonden. Bij de groepsindeling wordt gekeken naar bijvoorbeeld de soort oefening of de vaardigheid die getraind wordt. In het filmpje van afgelopen seizoen op de HBS-facebookpagina staat een voorbeeld, de link staat hieronder.

 
De training wordt gegeven door hoofdtrainers en toptrainers van HBS en doordat we in kleine groepjes werken kunnen we kinderen net wat meer individuele aandacht geven. De exacte verhouding trainer/spelers is afhankelijk van de opkomst. 


De inhoud van de skills training zal vooral uit technieken bestaan, en met name bijzondere technieken, waar we tijdens de normale trainingen wat minder tijd voor hebben.
 
Voor MD1 en JD1 is deze training verplicht. Voor de overige D-teams zijn deze trainingen niet verplicht, maar wel erg leuk en leerzaam om bij te wonen!
 
Tijden:
Iedere dinsdag
15:45 uur zelf inlopen
16:00-17:00 training

Tot dinsdag 1 september!!!
 
Sportieve groet, mede namens alle skillstrainers
 
Robbert Zevalkink
Technische directeur 11D

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram