header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

KIJK TERUG: HBS MA1 - Madhya Pradesh [Do. 3 september - 19:00 uur]

3-9-2015

Aankomende donderdag 3 september zal HBS MA1 om 19:00 uur oefenen tegen Madhya Pradesh Hockey Academie. De ploeg uit India is het best te vergelijken met een districtsteam in Nederland.


Het team speelt in Nederland enkele oefenwedstrijden en een toernooi en komt via Roelant Oltmans (Director, High Performance van de Indiase Hockeybond) naar Nederland. Volgens Oltmans is de ploeg hofleverancier van de hoogste nationale teams. Zo spelen er zeven speelsters in de A-selectie en negen speelsters in Jong India. Afgelopen zomer heeft een deel van deze ploeg dus nog tegenover het Nederlands Elftal gestaan op de Hockey World League in Antwerpen.


 

 

HBS MA1 kent een voorspoedige voorbereiding met een mooi trainingsweekend, nuttige oefenwedstrijden en prima resultaten.

Zo speelde MA1 na de zomerstop al tegen Huizer HC MA1, Xenios JB1, Alliance MA1 en SCHC MA1. De wedstrijd tegen Madhya Pradesh geldt als generale repetitie voor de meiden, die op zaterdag 5 september de voorcompetitie Topklasse starten tegen Qui-Vive MA1.

HBS is ingedeeld in de poule met Bloemendaal MA1, Qui-Vive MA1 en Pinoké MA1.


Wilt u ook zien hoe de talenten uit onze eigen opleiding zich houden tegen dit team uit India? Zet de datum in uw agenda en kom kijken!


Klik hier voor een Engels artikel van 2 jaar terug om meer te weten te komen over dit team uit India.
Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Gerelateerde nieuwsberichten

Sponsoren

Facebook

Instagram