header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Werkzaamheden aan de Brederodelaan; beperkte bereikbaarheid

Nieuws afbeelding 28-10-2015

Sinds augustus wordt er stevig gewerkt aan de Brederodelaan. Door de aanleg van een nieuwe riolering en een nieuw wegprofiel  zal de Brederodelaan tussen de Donkere Laan en de Cornelis Schulzlaan gefaseerd worden afgesloten voor al het autoverkeer. 

Fietsen en wandelen is nog wel mogelijk. De Bergweg naar HBS en PWN blijft bereikbaar, maar auto's zullen middels gele omleidingsborden hiernaartoe worden geleid. Deze werkzaamheden duren tot medio december!

Leden van HBS wordt geadviseerd  om zo veel mogelijk met de fiets te komen (en deze in de stalling te plaatsen). Wilt u toch met de auto, combineer dan het ophalen of afzetten. Ook bij trainingen, feesten en wedstrijden.Vanaf januari 2016 zal het stuk Cornelis Schulzlaan tot aan de Brederoodseweg aan de beurt zijn. Dit duurt tot 22 april.

De werkzaamheden worden zodanig uitgevoerd dat de bereikbaarheid voor nood- en hulpdiensten, alsmede voor de leveranciers, te allen tijde wordt gewaarborgd.

Bezoekers van HBS wordt aangeraden om vooral de borden te volgen en zich aan de verkeersregels te houden. Er wordt mogelijk extra gecontroleerd door de gemeente op snelheid en parkeergedrag.

Deze informatie wordt op de website van HBS geplaatst onder contact/route, en tevens zal de KNHB worden ingelicht.

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram