header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Gebruik en achterlaten clubhuis na vertrek

Nieuws afbeelding 3-8-2015

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen gaan weer beginnen. Er zal dus steeds meer activiteit in het clubhuis zijn vanaf nu. Zo ook afgelopen zondag. Voor het eerst hebben er weer teams getraind. Hopelijk leidt dit tot mooie resultaten en veel doelpunten. Het is wel heel jammer dat na 1 dagje het clubhuis er alweer uitziet zoals op de foto. Terwijl het toch al die weken netjes, schoon en verzorgd was. 


Kennelijk is het voor veel teams te veel moeite om alles weer terug te zetten zoals het stond. Dit gaat dan met name om de banken op het terras, de meubels in het clubhuis of de stoelen in de activiteitenruimte. Men denkt vaak dat iemand anders het wel doet. Dit is irritant en onnodig. 


We willen allemaal in een schoon en opgeruimd clubhuis vertoeven, dus draag daar als team dan ook aan bij. Ruim je eigen troep op en zet alles weer netjes terug, zodat de volgende gebruikers zich ook prettig voelen bij binnenkomst. Voor coaches en trainers ligt hier een schone taak in de opleiding van hun teams. Namens ons allen hartelijk dank en succes ermee!

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram