header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
FUNKEY

Funkey hockey september loopt al weer vol

17-8-2015 Inmiddels hebben we de tweede cursus Funkey hockey van seizoen 2014-2015 alweer enige tijd geleden afgesloten met een laatste training en het uitdelen van de diploma's. Ook de tweede cursus was een groot succes, gelet op het grote aantal deelnemertjes - 49 in totaal - en het wekelijkse enthousiasme op de training.

Inmiddels is de inschrijving voor de cursus die in september start alweer geopend en ook dat gaat weer goed. Er is nu nog plaats voor de cursus in september, maar het begint al aardig vol te lopen met aanmeldingen.

Ben je geboren tussen 1-10-2009 en 31-9-2010 en wil je al een start maken met hockeyen, dan is funkey hockey de ideale mogelijkheid. Via het aanmeldformulier op de website kun je je aanmelden. Medio augustus zullen we je dan laten weten wanneer en op welk tijdstip de cursus zal plaatsvinden. Schrijf je nu nog in voor de vakantie dan weet je zeker dat je in september kunt starten.

Mocht je vragen hebben over Funkey hockey, stuur dan een email naar: [email protected]

Rest mij niks anders dan je een fantastische zomer toe te wensen en hopelijk tot in september bij de start van de nieuwe Funkey hockey cursus.

Max Smidt - Funkey hockey coördinator 

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram