header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Zevalkink, McCartney & Van Schooten nieuwe staf HBS Dames 1

Nieuws afbeelding 18-6-2015
HBS en Dames 1 coach Robbert Zevalkink (31) zijn ook komend seizoen aan elkaar verbonden.  De Australiër Jessie McCartney (29) wordt zijn eerste assistent bij ons vaandelteam. 

McCartney volgt Damien van der Peet op. De laatste wordt trainer/coach van Dames 2 van HBS dat gaat spelen in de reserve Overgangsklasse. 

Stefan van Schooten (foto), oud voorzitter van de Sponsorcommissie, volgt Jolien van Alphen op als teammanager.


Robbert Zevalkink (boven), oud speler van HBS Heren 1, blijft naast hoofdcoach ook Technisch Manager van de jongste jeugdlijn en neemt nu ook de D-categorie onder zijn hoede. Tevens krijgt hij de verantwoording van het zaalhockey bij HBS en traint hij één keer per week de Heren 1 van HBS. 

Jessie McCartney hockeyde in Australië bij Victoria en Melbourne tot een knieblessure hem dwong om op zijn 21e jaar te stoppen. Jessie is nu al meer dan 9 jaar actief als coach en heeft met enkele van de beste Australische trainers mogen samenwerken.
Naast het assistentschap Dames 1 gaat hij onder meer samen met Sam van der Weele Jongens B1 coachen en trainen. Ook de jongste jeugd van HBS krijgt training van Jessie. 

Met cornerspecialist Toon Siepman zal dit seizoen nauw worden samengewerkt. Hij gaat naast de strafcornerspecialisten van Heren en Dames 1 ook de talenten uit de A-jeugd training geven.

Op woensdag 24 juni is er nog een open training voor Dames 1 van 20:00-22:00 uur. Speelsters die interesse hebben kunnen contact opnemen met trainer/coach Robbert Zevalkink ([email protected])

Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram