header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Definitieve voorselectie en teamindeling 2015-2016

Nieuws afbeelding 1-6-2015

 Beste spelers/ouders ABC teams,

Bijgaand vinden jullie de definitieve teamsamenstellingen breedteteams en de voorselecties voor het seizoen 2015-2016.

Vorige week stond de teamsamenstelling op de site met de mogelijkheid om via een formulier je vraag te stellen, verzoek te doen of klacht te geven. We hebben rond de 35 formulieren ontvangen en deze zorgvuldig met de ABCD-commissie en de technische staf besproken. Iedereen heeft inmiddels per mail een antwoord ontvangen van de ABCD coördinator of de Technische staf. Daar waar mogelijk hebben we verzoeken gehonoreerd. Helaas is niet overal een 100% match mogelijk.

 

De coaches en managers van de breedteteams die al bekend zijn hebben we vast bij teams gezet. Ben je geïnteresseerd om komend seizoen als coach of manager een breedteteam te versterken? Meld je aan via [email protected]of via de betreffende abc11d coördinator.

 

We willen alle spelers vooral nog wijzen op het trainingsschema op de site. Zowel de selectie- als de breedteteams trainen vanaf maandag 1 juni door tot 21 juni. Met name voor de breedteteams een mooie gelegenheid om vast met je nieuwe team kennis te maken en nog lekker één keer per week te trainen. 

Voor ieder team staat een trainer klaar en als je team nog niet compleet is (vanwege het ontbreken van ‘afgevallen’ selectiespelers) word je voorlopig samengevoegd met een ander klein team. 

Maak gebruik van deze kansen! We wensen jullie veel trainingsplezier.


 

Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram