header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

HBS JC4 haalt kampioenschap binnen op laatste speeldag

Nieuws afbeelding 31-5-2015

De JC4 heeft tijdens de laatste competitiedag met een overwinning op Castricum JC2 het kampioenschap veilig gesteld. Het was wel heel nipt. 

Qui Vive JC3, de runner up, had namelijk een gelijk aantal punten en gelijk doelsaldo. Ons team stond dus voor de wedstrijd op de eerste plaats in de poule op basis van het feit dat ze meer doelpunten voor hadden gescoord!

Winnen was dus de opdracht en hopen dat Qui Vive niet teveel doelpunten maakte om het saldo in hun voordeel te doen omslaan. De wedstrijd was spannend! Maar onze jongens wonnen met 3-1 en Qui Vive had net te weinig doelpunten dus….JC4 Kampioen!

Met deze overwinning sluiten we een fantastisch hockeyjaar af waarin de JC4 zowel in de voor-, herfst-, winter- en lentecompetitie als eerste eindigden in de poule. In de 34 wedstrijden (competitie + oefen) die we hebben gespeeld hebben we 282 doelpunten gemaakt en 55 doelpunten tegen gekregen. We hebben 30 wedstrijden gewonnen, 3 gelijk gespeeld en maar 1 wedstrijd verloren. Een TOPprestatie!

De video in de bijlage toont het laatste doelpunt. Met dit doelpunt hebben we ons kampioenschap veilig gesteld.Reacties


Hans Nelissen

31-5-2015 @ 21:38:12 |Gefeliciteerd mannen! Het was een voorrecht jullie coach te mogen zijn!

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Gerelateerde nieuwsberichten

Sponsoren

Facebook

Instagram