header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

UPDATE: voorselectie selectie-, opleiding- en breedte teams

Nieuws afbeelding 26-5-2015
Beste spelers en speelsters/ouders,

Bijgaand vinden jullie de voorselecties voor alle selectie - opleidingsteams en de indeling voor alle breedteteams. Er zijn twee wijzigingen (in geel) doorgevoerd. Zie hiervoor de bijlage.


We hebben uiteraard bij de teamsamenstelling weer zorgvuldige afwegingen gemaakt o.b.v. de evaluaties, speelsterkte, aantallen, evenwichtige teamsamenstelling, wensen. Net als ieder jaar kan het helaas niet voor iedereen een 100% match zijn. Soms valt dat mee en soms valt het tegen. 
De komende 3 weken in juni hebben jullie in ieder geval alle tijd om samen met je nieuwe team te trainen en te spelen. De coaches van de nieuwe teams nemen zo snel mogelijk contact met jullie op. We kunnen niet garanderen dat we voor alle breedteteams al een coach hebben voor 1 juni.
 
Lees onderstaande goed door:

  • Je kunt je eigen team vinden door in het Exel document (zie bijlage) op het passende tabblad te klikken onderaan de pagina.
  • Als je vragen/klachten hebt over de indeling: stuur het vragenformulier in vóór vrijdag 29 mei 12.00 uur naar [email protected] Dit formulier vind je elders op deze site. De ABC11D commissie verzamelt en analyseert eerst alle vragen/klachten. Vanaf 30 mei krijgt iedereen een antwoord.
  • De voorselecties in de meisjeslijn ontvangen komende week een informatiemail.
  • Er zijn in de voorselectie in principe 2 momenten van ‘afvallen’. Het eerste moment is op dinsdag na de eerste week trainen. Het tweede moment is op 21 juni.
  • Sommige breedteteams zijn nog niet compleet en hebben wat minder spelers, omdat er nog afvallers uit de voorselecties worden toegevoegd. Jullie trainen wel gewoon door de komende weken en worden als het nodig is met een ander team samengevoegd.
  • Alle teams hebben een trainer ook al staat dit nu nog niet bij alle teams aangegeven.
  • Voor iedereen geldt: kijk op de site naar het trainingsschema en zet die data meteen vast in je agenda. De wedstrijden in de weekenden van 6/7 juni, 13/14 juni en 20/21 juni komen op de site of ze staan al op de site. Reserveer die ook vast in je agenda. De voorselecties spelen soms een wedstrijd op zaterdag en zondag!
 
 De abcd-commissie

Bijlage

Jeugd

Senioren

Gerelateerde nieuwsberichten

Sponsoren

Facebook

Instagram