header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Nationale Sportkampen van 10 t/m 13 augustus op HBS!

Nieuws afbeelding 28-7-2015
Deze zomervakantie worden de Nationale Sportkampen weer op HBS georganiseerd! Hockeyen in de vakantie dat wil jij toch ook?
 
Tophockey- en Topkeeperskamp (8-14 jaar) op HBS
Het Tophockey- en Topkeeperskamp staat de hele week in het teken van hockeyen, je krijgt iedere dag een clinic van bijvoorbeeld een (inter)nationale topper of coach. 

Original Hockeykamp (6-14 jaar) op HBS
Op het Original Hockeykamp ga je naast hockey ook nog andere sporten en activiteiten doen zoals knotshockeyen, de buikschuifbaan en de hindernisbaan. 

Sport&Spelkamp (4-7 jaar) op HBS
Op het Sport&Spelkamp komen de leukste sporten & spellen aan bod.  

Multisportkamp (8-14 jaar) op HBS
Als je écht niet kunt kiezen welke sport je het allerleukst vind, dan ga je naar het Multisportkamp.

Hockey&Beach kamp (8-14 jaar) op HBS van 10 t/m 13 augustus
Wil jij het echte kampgevoel? Doe dat mee aan het interne Hockey&Beach kamp op HBS. De ochtenden zullen gevuld worden met hockeyen, terwijl er in de middag mogelijkheden zijn voor andere sporten of het strand. Ook komt er een clinic langs! Daarnaast hebben we een uitgebreid en levendig avondprogramma voor je in petto, helemaal in Beach thema.

Op de kampen wordt veel aandacht besteed aan het leren van nieuwe technieken, snelle passeerbewegingen en spectaculaire scoringstechnieken door middel van leuke en uitdagende oefeningen. Ook de knotshockeyboarding en de buikschuifbaan zijn weer van de partij om het kamp tot een groot succes te maken!! 

Bijlage

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram