header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Nieuwe aanpak samenstellen ABC selectieteams

3-5-2015

Aankomend seizoen worden de selectietrainingen voor de eerste en tweede teams (ABC) op een andere manier vormgegeven. Hiermee verandert het samenstellen van de selectieteams en de periode van doortrainen.

 

  • Spelers worden uitgenodigd om selectie te doen voor het eerste team OF voor het tweede team. Spelers worden alleen uitgenodigd als zij in aanmerking komen voor het betreffende team. De selectietrainingen ‘oude stijl’ vervallen.

  • Er wordt een voorselectie gemaakt en de periode van doortrainen in juni wordt gebruikt om de definitieve selecties samen te stellen. In beide selectieteams zijn er dan ‘afvallers’. Bij de samenstelling van de breedteteams wordt hier rekening mee gehouden.

 

 

Wat verandert er voor de 11D-teams?

  •  De selectie voor de 11D-teams wordt op de oorspronkelijke manier gehouden. Dit betekent dat alle eerste jaars D-spelers van het huidige seizoen worden uitgenodigd om door te trainen in juni, evenals alle doorstromers vanuit de jongste jeugd. Deze periode van doortrainen wordt ook gebruikt om de definitieve selectie- en breedteteams samen te stellen.

 

Wat verandert er voor breedteteams?


  •  De samenstelling van de breedteteams zal net als voorgaande jaren plaatsvinden door de ABCD-coördinatoren in overleg met de Technisch Directeuren en de Technisch manager DEF op basis van de evaluaties van de coaches en de trainers.
  •  De breedteteams trainen komend seizoen ook 3 weken door in juni in hun nieuwe teamsamenstelling.

 

Bijlage

Jeugd

Senioren

Gerelateerde nieuwsberichten

Sponsoren

Facebook

Instagram