header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Degradatiestrijd Dames 1 na verlies tegen Tilburg

Nieuws afbeelding 29-4-2015 In het slotfase van de competitie is Dames 1 op de onderste plaats in poule B van de Overgangsklasse belandt. Wrang nadat het bijna de gehele competitie daarvan verschoond is gebleven. Rood-Wit wipte op de voorlaatste speeldag - door winst op Ringpass - van de twaalfde (en laatste) naar de tiende plaats. 

Het belooft aanstaande zondag 3 mei dan ook een thriller te worden op HBS waar Dames 1 speelt tegen HIC. Drie ploegen maken kans op rechtstreekse degradatie: Rood-Wit (18 pnt), Ring Pass (18 pnt) en HBS (17 pnt). Dames 1 moet winnen en rekent op jullie komst. Vooral ook omdat Dames 1 het enige team is dat deze zondag speelt. Aanvang 12:45. Wees er bij!

Van hockey.nl:

Tilburg-HBS 4-1 (1-0)
1-0 Grobben, 2-0 Schaeffers, 3-0 Ambaum, 3-1 Lisa de Bok, 4-1 Ambaum.
Tilburg won thuis met 4-1 en dat betekende (voorlopig?) een mooi afscheid van Nikki Schaeffers, Sigalle Ambaum, Maxime Westendorp en Josine van Geffen. Voorlopig inderdaad, want wanneer Tilburg volgende week wint op Groningen en De Terriërs laat de punten liggen in Delft, dan spelen de Tilburgers alsnog play-offs. Voor HBS wordt de spoeling dun. De ploeg staat na zondag laatste en is dus afhankelijk van de resultaten van Ring Pas en Rood-Wit. HBS speelt thuis tegen HIC.

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram