header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Heren 1: afscheid clubiconen Thijs en Annis met winst op Oss

Nieuws afbeelding 30-4-2015 In stijl nam HBS afgelopen zondag afscheid van de clubiconen Annis Noordenbos een Thijs Groen. Bijna een decennium waren zij beiden actief in Heren 1 waarbij we vooral terugdenken aan hun passie voor het spelletje,weergaloze goals en prachtige passes. Geheel in stijl gaven zij nog een visitekaartje af in hun laatste wedstrijd, zoals hockey.nl getuigde:

HBS-Oss 4-2 (2-2)
1-0 Van de Kaaij, 2-0 Van de Kaaij, 2-1 Van Wattum, 2-2 Van den Bogaard, 3-2 Van de Weele, 4-2 Groen.
HBS-Oss 4-2 (2-2)

HBS speelde zich definitief in veiligheid en daarmee was de missie van interim-coach Rolf Meurkens geslaagd. En over ‘interim’ gesproken, de kans is aanwezig dat Meurkens na vier jaar van afwezigheid volgend seizoen weer als hoofdcoach voor een groep staat. HBS is de belangrijkste kandidaat. Zijn ploeg stond na drie minuten al op 2-0 en een monsterscore diende zich aan. Echter, halverwege stond het 2-2 en dat was andere koek. 

Na rust zette HBS het recht. De doelman van Oss verrichtte enkele knappe reddingen, maar toch moest hij tweemaal zwichten. Thijs Groen speelde zijn laatste thuisduel voor heren 1 en met een doelpunt gaf hij zich een mooi afscheidscadeau. Annis Noordenbos, die ook stopt, wilde hetzelfde doen. Hij kwam helaas niet verder dan een afgekeurde goal. Maar dat laatste heeft ook wel weer iets: afscheid nemen met een afgekeurde goal. Dat kunnen niet veel spelers zeggen.Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram