header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Help Oranje 40+ (en Rolf Meurkens) naar goud in Londen

Nieuws afbeelding 21-4-2015
Komende 21-28 augustus staat het EK-hockey op het programma, ditmaal is Londen het speelterrein en zal er naast het 'gewone' Oranje ook het Oranje 40+ in actie komen. HBS heeft 1 vertegenwoordiger in het team van Oranje 40+, Rolf Meurkens, trainer/coach van H1 en speler van H3.

Na het WK-zilver in Rotterdam, shoot-outs verloren van Australië, is nu de jacht op EK-goud geopend door Oranje 40+. De heren zijn inmiddels met hun voorbereiding gestart en maken zich na de gewonnen (4-0) wedstrijd tegen HBS H2 op voor de eerste oefeninterlands tegen België en Duitsland. 

Voor de liefhebbers: 16 mei aanstaande staat België-Nederland op het programma. Locatie: Royal Racing Club Bruxelles in Ukkel, start 15.00 uur.

Daar het gewone Oranje het volledige budget van de KNHB nodig heeft, zullen de overige vertegenwoordigende teams zelf in de buidel moeten tasten.
Derhalve zijn de heren van Oranje 40+ een crowdfunding-actie gestart. Klik op de link en kijk wat wij als tegenprestatie doen in ruil voor jouw donatie!Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram