header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Teamweekend HBS MB1 - Hamburg 2015

8-4-2015

HBS MB1 is afgelopen paasweekend op teamweekend geweest naar Hamburg. Aldaar werd naast een hoop leuke activiteiten vooral gehockeyd. Op zaterdag werd er getraind en gespeeld op en tegen UHC Hamburg, de club die afgelopen maandag voor de 5e keer in de finale van de EHL stond. Op zondag werd er gespeeld tegen Harvestehuder THC, de enige club waar Teun de Nooijer nog eens een seizoen in het buitenland heeft gespeeld.


De meiden zijn zich er maar als te goed van bewust dat dit mede mogelijk is gemaakt door alle sponsoren en leden van HBS die financieel hun steentje hebben bijgedragen. Daarom brengt het team hieronder verslag uit van een voor hun onvergetelijk teamweekend. Klik vooral ook even op het YouTube-filmpje voor de aftermovie!


Teamweekend HBS MB1 - Hamburg 2015 - verslag


Vrijdag

Rond 4 uur verzamelde we bij de Kennemersporthal en kregen we onze prachtige HBS-truien waar alle sponsors op gedrukt waren. Eenmaal in de bus ging natuurlijk meteen dé Duitse MB1-hit op: Marteria - Kids (2 Finger an den Kopf). Een aanrader!

Daarna volgde een voorspoedige reis naar het hostel, met een tussenstop bij de McDonalds. Eenmaal genesteld in ons heerlijke hostel bleken Damien en Floor nog een verassing te hebben! Het grote Bingo spel ging van start: ieder had een groepje en moest met zijn groepje opdrachten uitvoeren bij teamgenoten. Zodra zo'n opdracht gelukt was moest je Bingo roepen. Een opdracht hield bijvoorbeeld in: "Laat Annick 'ik ben een gangster' zeggen”, "Laat Julia Bakker een toost uitbrengen..." Etc. Ook dit was weer een geniale actie van Damien en Floor want dit betekende dat je het hele weekend op aan het letten was bij de dingen die je deed en wat de andere zeiden. Zo niet... "Bingo!"

Nadat we dit allemaal verwerkt hadden in onze vermoeide hersencellen vielen we dan ook als een blok in slaap. Reizen blijft vermoeiend!


Zaterdag

Op zaterdag ging de wekker al om 7 uur, want om 8 uur moesten we in de ontbijtzaal zijn. Na het ontbijt maakten we ons klaar voor een wandeling door Hamburg en natuurlijk was er daarna nog even tijd om te shoppen. Niet dat er erg veel te shoppen was… Zodra we weer terug waren in het hostel pakten we alle hockeyspullen om naar UHC Hamburg te rijden. Na een technische training hebben we eerst even een pretzel gegeten om daarna de strijd aan te gaan tegen UHC Hamburg MB1, de regerend landskampioen van Duitsland. Helaas verloren we met 3-1. Na de wedstrijd hebben we op UHC gedoucht en gegeten, zodat we gelijk door konden voor het lasergamen. Ondanks dat iedereen gesloopt was na een lange dag hebben we het erg leuk gehad tijdens het lasergamen. Op de terugweg naar het hostel kwamen we ook nog langs de McDonalds die we natuurlijk niet konden laten schieten. Na hard gelachen te hebben en vele bingo’s te hebben uitgevoerd was de dag toch echt over.


Zondag

’S ochtends werden we wakker met een heerlijk weertje.

Na het ontbijt ging de helft van het team leren en de andere helft van het team ging met een dubbeldekker bus de stad bekijken (Sightseeing).

Maar de juiste bus vinden was lastig, dus het duurde even voordat we in de juiste bus zaten. Gelukkig was er tegenover de bushaltes een koffiewinkel, waar wij een heerlijk kopje koffie hebben gedronken (die van Damien iets minder lekker) met een gebakje.Het Sightseeing was verder erg leuk en gezellig.

Vervolgens gingen we met het hele team naar het park naast hockeyclub HTHC. Daar gingen we een stukje wandelen en paaseieren eten. Daarna gingen we op HTHC lunchen en een wedstrijd spelen. We begonnen de wedstrijd niet zo sterk en dat resulteerde al snel in een 1-0 achterstand, vervolgens hebben we onwijs hard ons best gedaan en dat leverde een mooi resultaat op, 1-4 winst!

Nadat we gedoucht hadden op HTHC gingen we met z’n allen uit eten in het centrum. Julia Bakker bracht een mooie toost uit (bingo!) en het eten was lekker!

Na het eten gingen we de kermis even op z’n kop zetten met o.a. de ‘chickendans’. De kermis was heel leuk, groot, gezellig en gaaf! En na de kermis zat het teamweekend er alweer bijna op.


Maandag

Rond half 9 schoven we aan bij het buffet en hadden we een prima ontbijt. Daarna snel allemaal tassen inpakken en om 10 uur verzamelen bij de busjes. Een beetje leren, een beetje muziekjes luisteren, en uiteraard meezingen met alle bekende Duitse nummers. Weer een tussenstop bij de McDonalds en daarna snel terug in de auto om de finale van EHL te kijken! Wat was dat spannend! Na zelf een bezoekje gebracht te hebben aan UHC Hamburg waren we stiekem ook wel een klein beetje voor hun... Toch ook trots op Oranje-Zwart!

Eenmaal aangekomen bij de Kennemersporthal stonden onze ouders klaar om ons op te halen. Terwijl de een nog afscheid nam van Damien en Floor zat de ander al achterin te vertellen over alle avonturen die we maar weer mochten beleven van een daadwerkelijk prachtig weekend!!


Hamburg 2015 - Aftermovie


Sponsoren

Meisjes B1 wil Partner in Promotion hartelijk bedanken voor het gratis bedrukken van de HBS-truien! Ze zijn supermooi geworden. Stefan van Schooten bedankt voor de mooie deal voor de truien!

 

En natuurlijk willen ze... hun begeleiders Damien, Floor, Harmen en Robert, ouders, familie en vrienden, Vooges, Smoooth, Dames 1, de trimmers, Vitaal Sport, RD View, Sara's vader met TOWN tennis, Julia's vader met IPR NORMAG, Luna's vader, Tim, de partner van Julie's moeder met zijn hotel in Zwitserland en alle HBS-ers die paaseitjes hebben gekocht of hun fiets of auto hebben laten wassen... heeeel hartelijk danken voor hun bijdrage aan de geslaagde trip naar Hamburg. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest!Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram