header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Nieuwe leden kunnen zich aanmelden tot 1 april

Nieuws afbeelding 29-3-2015
De aanmelding voor de nieuwe jeugdleden staat weer open vanaf zondag 1 maart tot 1 april 2015. 

Je kunt je alleen aanmelden via deze site via menu-item Aanmelden in de linkerkolom.


Heb je je al eerder aangemeld, maar ben je toen helaas niet geplaatst, dan dien je je opnieuw aan te melden. Vermeld dit wel op het formulier (met eventueel eerder uitgegeven lidnummer). 

HBS is een familieclub die mede draait op de inzet van haar vele vrijwilligers. De directe inzetbaarheid voor vrijwilligerswerk en al reeds hockeyende broers of zusjes zijn belangrijke criteria bij aanname. Daarnaast wordt meegewogen de hockey-ervaring en het hockeyverleden van de ouders. Ook het al actief lid zijn van ouders telt mee, evenals bijvoorbeeld de bereidheid tot fluiten van wedstrijden.

Voor talentvolle spelers gelden aparte aannameregels. Je moet qua spelniveau bij de beste vijf spelers van HBS  in jouw leeftijdscategorie behoren (1e of 2e jaars A,B,C of D). Denk jij in aanmerking te komen voor een plek in het eerste team, mail dan naar [email protected] en geef daarbij een korte en krachtige motivatie. De technische staf neemt vervolgens contact met je op voor bijvoorbeeld een proeftraining.

Senioren, trimmers en veteranen zijn uiteraard altijd van harte welkom. Zij kunnen zich het gehele jaar, via onze site,  aanmelden. HBS heeft een grote sfeervolle seniorentak en één van de grootse en gezelligste trimhockeygroepen uit de regio Kennemerland. Getrimd kan worden op maandagavond (gemengd) en woensdagochtend (alleen dames).

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram