header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Fietsendief weer actief rond HBS; Fiets met oranje krat gestolen

Nieuws afbeelding 11-2-2015
Helaas, helaas, ook bij HBS zijn de fietsen niet veilig ook al staan ze op slot. Bij de feesten, trainingen en competitiewedstrijden worden regelmatig fietsen gestolen! Vooral bij het donkere onverlichte gedeelte van het sportlaantje.

Zet je fiets binnen de hekken, in de fietsenstalling. Deze heeft camerabewaking en verlichting). Gebruik het liefst een extra slot en maak de fiets vast aan de balk of aan de fiets van een teamgenoot. 

Lees ook deze verdrietige oproep:

Dinsdag avond is er een fiets gestolen van een meisje van 11 jaar die nu in tranen en overstuur is. Het betreft een Cortina U1 damesfiets met een oranje krat. 
Indien u deze fiets heeft gezien of dat u per ongeluk de verkeerde fiets hebt genomen zou u zo vriendelijk willen zijn dit met mij te delen.

Wilfred Bultje (vader van een hele verdrietige dochter)

De dief heeft het niet alleen gemunt op fietsen die niet op slot staan, maar kiest ook voor 'de duurdere' modellen die op een eenvoudig slotje zijn gezet.
 
Mocht je verdachte figuren zien rondhangen, waarschuw dan direct barmanager (Evert), de verenigingsmanager (Marlies) of vraag een oudere om hulp.
 
Het bestuur

Reacties


Merel de Boer

13-2-2015 @ 09:26:29 |we hebben het oranje krat gezien bij de arkeerplaats van PWN.

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram