header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Ries van der Velden Classic 2015 op 12 april van start bij HBS

Nieuws afbeelding 6-4-2015
Op zondag 12 april 2015 wordt de Ries van der Velden Classic voor de 3e keer weer georganiseerd bij HBS. 

De fietstour is in het leven geroepen door Ries van der Velden, die in 2011 de diagnose ALS kreeg. Om niet bij de pakken neer te gaan zitten, werd deze succesvolle fietstour georganiseerd en zijn inmiddels twee zeer succesvolle evenementen achter de rug. Daarom stappen veel fietsliefhebbers en andere enthousiastelingen op 12 april weer op hun fiets. Om te fietsen tégen ALS en om iets vóór een ander te doen.

De Classic & H.B.S.
Iedereen die zin heeft in een gezellige dag en alle liefhebbers van fietsen zijn van harte welkom op hockeyclub H.B.S. in Bloemendaal op zondag 12 april. De Bloemendaalse hockeyclub stelt zoals elk jaar haar clubhuis ter beschikking voor dit goede doel. Van daaruit worden twee mooie routes gefietst door het Bloemendaalse landschap: de route over het Kopje of de Bosroute. Er wordt van alles georganiseerd op de dag zelf en er is zelfs een kinderprogramma. De Classic duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Deelnemers kunnen zich laten sponsoren. Het geld wordt door Stichting LeoForte, de organisatie achter de Ries van der Velden Classic, geschonken aan het ALS Kennisplatform.
 
Stichting LeoForte
Stichting LeoForte is opgericht door Ries van der Velde en zijn vrouw Saskia. De stichting organiseert o.a. deze Classic en zet zich met hart en ziel in om ALS te bestrijden. Met sponsoractiviteiten zoals de Classic, ondersteunen zij het ALS Kenniscentrum van de Stichting ALS Nederland. Het Kenniscentrum is een centrale kennisbank voor iedereen die met de ziekte te maken heeft. Patiënten, maar ook familie, artsen, onderzoekers en sponsors. Zij hopen hiermee de relatief weinige kennis die er over ALS is te delen met zoveel mogelijk betrokkenen.
 


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram