header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Dames 1 wint laatste wedstrijd voor winterstop; H1 geeft niet thuis

2-12-2014
Dames 1 gaat met een voldaan gevoel de winterstop in. Thuis werd met 2-0 van Zwolle gewonnen. Met vijftien behaalde punten bivakkeren de dames op plek 9 met evenveel punten als Groningen en Ring Pass. De spanning in de top van de Overgangsklasse B is om te snijden. De Terriërs en HGC hebben 25 punten, HIC en Tilburg 23. De nummers vijf tot en met elf staan op niet meer dan drie punten van elkaar vandaan.

De Heren namen zondag een snipperdag op. Tegen Ring Pass, nummer een na laatst werd kansloos met 4-0 verloren. Desalniettemin staan ze met 17 punten keurig op een 5e plek met slechts 3 punten voorsprong op nummer 9 Rood Wit.

HBS-Zwolle 2-0 (0-0)
1-0 Bok (sc), 2-0 Immer.
Goede zaken deed ook HBS dat drie kostbare punten in de wacht sleepte ten koste van Zwolle. Vooral na rust speelde de thuisclub met veel overtuiging in haar spel, aldus trainer-coach Robbert Zevalkink. ‘Wij verdienden het te winnen. Tijdens de eerste heft was het een gelijkwaardige strijd, na rust waren wij beter.’ Roel Stofmeel (Zwolle) zag zijn ploeg kans na kans missen. ‘Wij stonden viermaal alleen voor de keeper en we kregen zeker vier handen vol kansen. Het lukte ons niet deze mogelijkheden af te ronden. De laatste weken halen we niet het niveau van de start van de competitie.’ Zwolle bereidt zich van vijf tot en met acht februari in Barcelona voor op de tweede competitiehelft.

Ring Pass-HBS 4-0 (2-0)
1-0 Van Leeuwen, 2-0 Bruijstens (sc), 3-0 Lamens, 4-0 Hockers.
Zó, dat is nog eens lekker de winterstop ingaan! Ring Pass moet als nieuwkomer aanpoten in de Overgangsklasse en dan ligt een ruime 4-0 zege lekker onder de kerstboom. Tegen HBS ging het buitengewoon goed, aldus trainer-coach Frank-Jan van Waveren. ‘Vanaf het begin straalden de spelers uit dat ze wilden winnen en dat hebben ze ontzettend goed gedaan. Tot aan de zestigste minuut gaven we veel energie en had het eigenlijk iets van 7-1 moeten staan. De laatste drie weken spelen we al goed, maar zonder resultaat. Nu leeft het besef dat wij naar boven kunnen kijken.’

Overgangsklasse B:

Groningen-Craeyenhout 2-0
HBS-Zwolle 2-0
HGC-Ring Pass 1-0
QZ-Rood-Wit 0-0
Tilburg-HIC 4-1
Voordaan-De Terriërs 2-0

Overgangsklasse B
Almere-Breda 1-0
Gooische-Victoria 2-3
Klein Zwitserland-Rood-Wit 1-2
Oss-Laren 1-3
Ring Pass-HBS 4-0
Union-Voordaan 0-4

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram