header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Zaalhockeycompetitie gaat beginnen!

Nieuws afbeelding 1-12-2014
Het competitieschema van de zaalhockeycompetitie is bekend. Twee weken na de oorspronkelijke planning. Voor het district van de KNHB een hels karwei en voor de zaalhockeycommissie van HBS een zenuwslopende periode.
 
Het zaalhockey neemt enorm toe en het wordt ook ieder jaar weer een puzzel om alle teams te plaatsen. In 2002 deden er in onze regio 382 teams mee en in 2014 zijn dat 1163 teams.

- HBS doet mee met 38 jeugdteams en 5 seniorenteams
- Competitie is van 6 december 2014  t/m 15 februari 2015
- De meeste jeugdteams zijn ingedeeld in een poule van 7 teams.
- De A/B teams spelen op zaterdag, de C-teams zaterdag of zondag en de D-teams op de zondagen
 
De topklasse teams in de ABC-categorie worden gefloten door bondsscheidsrechters. Overige teams dienen worden door de clubschiedsrechters of CS-plussers gefloten. Wij gaan er van uit dat de wedstrijden 'fair'gespeeld worden met 'respect' naar de scheidsrechters. Toch een kaart ? Dan diezelfde dag melden bij HBS 
 
  • Graag wijzen alle zaalhockeyliefhebbers op het 'HBS voorbereidingstoernooi' van Dames 1 en Heren 1 op  zondag 7 december in Kennemer Sportcenter. Kom allemaal van 15:30-19:30!
  • De HBS jeugdclinic voor de C/D-categorie (mogelijk ook B-categorie) wordt georganiseerd door Dames 1 en Heren 1 op zondag 28 december
 
We hebben getracht om alle zaalhockeyteams voorafgaand aan de 1e competitiewedstrijd,  drie keer te laten trainen. Met de clinictraining is dat aardig gelukt.

Per drie weken wordt het volledige trainingsschema ook op de website geplaatst met de juiste tijden. Daar waar er meerdere teams tegelijk trainen wordt er aandacht besteedt aan corners en/of oefenpartijtjes. Op 2 januari zijn er circuittrainingen met drie teams in twee haldelen.

Trainingen vinden plaats in Kennemer Sportcenter of  (tenzij gemeld) in PNH (Prov. Noord Holland hal ) naast honkbalstadion.

Een mooi zaalhockeyseizoen!

Zaalhockeycommissie HBS

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram