header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Eerste ronde evaluatiegesprekken ABCD-teams in januari

26-11-2014

Komende week ontvangen alle breedtecoaches de uitnodiging om het evaluatieformulier over hun team in te vullen. In januari bespreekt de coach de resultaten en de ontwikkeling van het team met de TD-er en de ABCD-coördinator. Binnenkort ontvangen de breedtecoaches de uitnodiging voor dit gesprek.

 

 De coach noteert op basis van de eerste competitiehelft op 4 verschillende categorieën per speler zijn/haar bevindingen. De trainers van de teams doen dit ook. In de eerste drie weken van januari bespreekt iedere coach zijn gehele team samen met de Technisch Directeur en de ABCD-coördinator van de lijn. De evaluatie van de trainer(s) wordt in dit gesprek meegenomen. Om een indruk te krijgen van de rubrieken op het evaluatieformulier, zie de bijlage.

 

Met de uitkomsten kunnen zowel coach, staf als spelers acties ondernemen. Nieuw voor de breedtecoaches is dat zij zelf met hun spelers een persoonlijke top en een tip bespreken voor de start van de veldcompetitie, zodat de spelers in de tweede seizoenshelft gerichter kunnen trainen en spelen. We denken dat spelers op deze manier meer uit zichzelf en elkaar halen. Dit geeft dan weer meer succes en plezier in en om het hockeyveld!!

Bijlage

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram