header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Succes voor JC4 met super-coach

Nieuws afbeelding 26-11-2014

Vorige zaterdag kwam Laurens Kuyt van Heren 1 onze rangen versterken als Supercoach. Laurens is voor onze jongens geen onbekende. Velen hebben training van hem gehad. Nu is ons seizoen tot nu toe al gladjes verlopen (zie clubcompetitie) maar hulp van een Heren 1-speler is altijd meegenomen.

Voor de teambespreking gingen we naar de kleedkamer van Heren 1. Altijd leuk om te zien, minder leuk om te ruiken! De opdracht was simpel: de bal snel rondspelen en niet langer dan 5 seconden aan de bal. De uitdaging werd nog wat groter gemaakt door de coaches doordat de spelers eens ergens anders gingen staan dan hun vaste stek. De links-back ging spits staan, de rechts-voor in de verdediging...


De JC4 begon voortvarend aan de wedstrijd tegen Purmerend JC1 en kwam al snel op voorsprong. De passes gingen snel en er werd goed gecombineerd. We speelden grotendeels op de helft van Purmerend. Bij de rust was het 6-0. Ondanks de goede aanwijzingen en de aansporingen van Laurens zakte na de rust het tempo wat in en kreeg Purmerend de kans om een eer-reddend doelpunt te scoren. Echter, onze jongens namen, enigszins slordig, het spel weer snel over en de wedstrijd werd afgesloten met een 13-1 winst.


Laurens, bedankt voor de hulp en de inspiratie. Veel succes bij Heren 1!

Jan de Bolle, manager JC4

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram