header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd (Funky, Puppies, 8DEF en G-hockey)

Winterprogramma 8DEF & puppies

25-11-2014 Tijdens de midwinterperiode veranderen er een paar zaken mbt het trainen voor de Jongste Jeugd (alle F, E, 8D en puppies). In de bijlage staan de wijzigingen en een agenda. 

De Midwintercompetitie (MWC, week 2,3,4,5,6,7,8)

Tijdens de midwintercompetitie (de wedstrijden in januari en februari in week 2 tot en met week 8) zal de vrijdag training vervallen. De trainingstijden op de woensdag zijn hetzelfde als nu.


Omdat er afgelopen seizoenen zo vaak uitval is geweest en het daardoor lastig was om plannen te maken kiezen we voor 1 vaste training. De vrijdagtraining vervalt en we zullen alleen op de woensdag gaan trainen. Wel zal deze woensdagtraining altijd door gaan. Achter de schermen ligt een alternatieve training/plan klaar die kan worden uitgevoerd in het clubhuis. Kortom bij sneeuw of vorst gaat dit altijd door op de woensdag.

 
Keeperstraining tijdens de MWC

Omdat de keeperstraining vervalt op de vrijdag bieden we tijdens de Midwintercompetitie dit aan op woensdag van 16.30-17.30. Indien de velden niet bespeelbaar zijn vervalt de keeperstraining wel. Dit uur zullen alle keepers uit de 1ste jaars E, de 2e jaars E en de 8D trainen.

 
Puppies

De training van de puppies komt op vrijdag ook te vervallen. Tijdens de midwintercompetitie zal de puppietraining plaats vinden op woensdag van 16.30-17.30. Bij slecht weer zal de puppietraining (ook niet in alternatieve vorm) worden afgelast.

Bijlage

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram