header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Mooi speelweekend. Jammer dat zo weinigen hun rotzooi opruimen.

10-11-2014
Het is maandagmorgen. Afgezien van de gebruikelijke rommel is het vandaag weer behoorlijk schrikken bij binnenkomst op ons mooie complex. De klussenclub en de verenigingsmanager komen hier om dingen te repareren, maar eerst moeten er andere zaken worden gedaan. Want hoe vinden zij jullie clubhuis op maandagochtend terug?

Simpelweg het is een rotzooi. Blijkbaar is het gewoonte als in een restaurant dat als je wat gegeten of gedronken hebt dat je het gewoon laat staan. Of het nu naast het veld, op het terras of in het clubhuis is. Is het nu echt zoveel moeite om iets terug te brengen of in de prullenbak te gooien. (en niet in de asbakjes of tussen de struiken).

Dat geldt ook voor het meubilair. Diverse krukjes en banken staan nog op veld 1 en veld 3. Want het is blijkbaar teveel moeite om deze weer mee terug te nemen. 
En ja je laat natuurlijk je leeggedronken waterflesje liggen, want anders heeft de klussenclub niets te doen op maandagmorgen.

Ook ontbreekt er een net op veld 4. Dit ligt ergens in het clubhuis, zonder briefje erbij waarom? Dat zou wel handig zijn, want dan weet de klussenclub of er een nieuw net moet komen. Het is namelijk een heidense klus om een nieuw net op te hangen 

Van het blauwe tafeltje van het kinderzitje ontbreken 2 poten, ouders! Overal gezocht, maar onvindbaar. Het kindertafeltje moeten we nu helaas weggooien. Het zou toch prettig zijn als de ouders de gebruikte spullen door hun kinderen weer 'heel' en op de juiste plek terugzetten. 

En wat te denken van de muren van de kleedkamers. Deze zijn groen van de daarop uitgeslagen schoenen. Tsja, blijkbaar doe je dat thuis ook. Net als een klokhuis of een bananenschil lekker laten liggen op de bank in plaats van in de afvalbak te gooien.

Kortom, dit is niet de manier om met ons clubhuis om te gaan. Aan alle leden dan ook het dringende verzoek om hun rotzooi op te ruimen en elkaar - ook tegenstanders - er vooral op te wijzen dat ook te doen! Durf een ander er op aan te spreken en houdt HBS schoon!

Het bestuur van HBS, mede namens de klussenclub en de verenigingsmanager

Reacties


Esther Posno

11-11-2014 @ 8:14:49 |Het is inderdaad te zot voor woorden.........ik stel voor om deze tekst ook per bulkmail naar alle leden te sturen, liefst met foto erbij!

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram