header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Dubbel pech bij Dames 1, cadeautje van H1 voor Rood Wit

4-11-2014
Een reis naar het verre Noorden en dan ook autopech. Het overkwam Dames 1. En dan nog ook die lange terugweg naar huis met 2-1 verlies. Zo zuur.

Heren 1 speelde donderdag al tegen Rood Wit en verloor met dezelfde cijfers als de Dames en gaf daarmee het jubilerende Rood Wit het eerste cadeautje voor het feest van de 115 jarige.

Komend weekend weer nieuwe kansen! Dames thuis tegen Tilburg en Heren 1 uit tegen Oss.

Op hockey.nl:

Rood-Wit-HBS 2-1 (2-1)
0-1 Van Berckel Smit, 1-1 van Nieuwenhuize, 2-1 Van de Blink.
Rood-Wit en HBS speelden hun duel afgelopen donderdagavond wegens de lustrumactiviteiten op Rood-Wit. De thuisclub nam daarmee alvast een voorschot op de festiviteiten, want het won met 2-1. Wieger Wiese zag zijn ploeg een goede eerste helft spelen waarin de thuisclub een 0-1 achterstand omboog in een 2-1 voorsprong. Wiese: ‘Na rust was het een stuk minder goed van onze kant, maar ik beschouw het als een prima overwinning.’ Bas Bröring (HBS) constateerde een verminderde focus bij zijn manschappen. Na rust leverde dit wat gefrustreerde reacties op, waardoor HBS werd gestraft met drie gele kaarten.

Groningen-HBS 2-1 (1-0)
1-0 Van Erp, 1-1 Van Driel (sc), 2-1 Holtman (sb)
Groningen boekte gistermiddag de tweede overwinning op rij en daardoor kan de ploeg van Marc Materek weer naar boven kijken. ‘Wij waren in staat de lijn van vorige week tegen QZ goed door te trekken. Veel energie, goed verzorgd spel en na twaalf minuten een terechte voorsprong. Daarna zakte het helaas wat weg. We speelden reactiever, waardoor we het initiatief weggaven. Na rust kregen we opnieuw grip op het duel, maar vergaten we na de 2-1 de 3-1 – en de 4-1- te maken.’ HBS arriveerde aan de late kant op de Harener Holt. Robbert Zevalkink (HBS): ‘Ik vond het een rommelig begin van onze kant en na de 1-1 verzuimden we een slotoffensief in te zetten.’

Overgangsklasse B
Almere-Klein Zwitserland 3-1
Breda-Gooische 3-1
Laren-Ring Pass 2-0
Oss-Union 2-2
Voordaan-Victoria 3-2
Rood-Wit-HBS 2-1

Overgangsklasse B
Groningen-HBS 2-1
HIC-HGC 3-3
Rood-Wit-De Terriërs 2-4
Schaerweijde-Voordaan 2-4
Tilburg-QZ 4-0
Zwolle-Ring Pass 2-1

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram