header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Voorlopige teamindeling zaalhockey JEUGD

28-10-2014

Informatie Zaalselecties HBS ABCD-jeugd 2014-2015

 

Na inloggen op de website, kun je in de bijlage de (voorlopige) zaalselecties terug vinden. Zoals je hieronder kunt lezen zijn deze nog niet definitief!

 

(voorlopige) zaalselecties......

Voor sommige teams is de zaalselectie al rond. Deze is gebaseerd op basis van de selectietraining –en ervaringen uit het verleden (afgelopen zaalseizoenen) en naar inzichten over de spelers t.a.v. hun motorische / technische / spel-inzichtelijke –en mentale vaardigheden op het veld t.a.v. de specifieke zaalhockeycapaciteiten.

 

Voor de teams die nog een 2eselectietraining krijgen, zullen we zo snel mogelijk de datum – en tijd hiervoor bekend maken (hier gaat het om Jongens C1 voorselectie en Meisjes C1 voorselectie).

Meisjes A heeft nog selectietrainingen op zondagochtend 9 november van 09:00 – 10:30 uur.

 

Meisjes D en Jongens D

Bij meisjes – en jongens D hebben we de selecties samengesteld op basis van leeftijd, waarbij het D12 of het D2 team bestaat uit (voornamelijk) 1e jaars D spelers.

 

Keepers

Omdat we veelal maar 2 keepers hebben voor 3 teams, zullen we wederom een beroep op beide keepers uit de selectieteams moeten doen, om samen het gat in het derde (kan het 12 of 2 team zijn) team op te vullen. Dit hangt af van het wedstrijdschema. In sommige gevallen kan / zal de keeper van het 3e (of ander) veldhockeyteam hier ook een rol in vervullen. Zodra het wedstrijdprogramma bekend is, zullen we dit met de betreffende keepers bespreken.

Het (voorlopige) team waar je nu als keeper alleen bij staat, wordt je vaste zaalteam. Als er 2 keepers op 1 plek staan (met een ‘/’ ertussen) dan betekend dit, dat we voor dit team gaan kijken welke keeper op welke wedstrijddag beschikbaar is.

 

Coaches in de zaal

De coaches van de zaalselecties worden ook komende weken bekend gemaakt. Dit zullen veelal de coaches zijn, die ook op het veld coachen. Maar, omdat we van 2 veldteams = 3 zaalteams hebben gemaakt, zullen we voor sommige teams moeten afwachten hoe het wedstrijdprogramma eruit ziet, om te zien welke coaches op welke speeldag beschikbaar zijn.

 

Trainingsschema en wedstrijdschema

Het wedstrijdprogramma wordt door de bond bekend gemaakt op 16 november. Direct daarna zullen wij hard aan de slag gaan om het trainingsschema in elkaar te gaan zetten. De bedoeling is dat ieder team in de week voorafgaande aan een wedstrijddag minimaal 1x traint.

Vanaf 19 november zullen we met teams die al op 6 december (eerste speelronde in de zaal) moeten spelen gaan trainen in de zaal. Dit zal – zolang er overlap is met de veldtrainingen – een 3e trainingsmoment in de week worden. Uiteraard doen we ons uiterste best om zowel voor spelers – als trainers ervoor te zorgen dat dit zo goed mogelijk samengaat met het veldprogramma.

Bijlage

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram