header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Beslissingswedstrijden HBS-jeugd op Alliance. Moedig ze aan op zaterdag 11 oktober!

10-10-2014
De jeugd van HBS doet het goed! Zaterdag 11 oktober spelen Meisjes A1, Meisjes B1 en Jongens B1 een beslissingswedstrijd om na de herfst uit te komen in de landelijke Super A- of B-competitie. 

De meiden van A1 meten om 16.00 uur hun krachten tegen Hoorn om een plek in de Super A. 

Meisjes B1 speelt om 12.00 uur tegen Alliance. Ze gaan na winst Super B spelen. 

Voor zowel Meisjes A1 als Meisjes B1 zou dit een prachtige prestatie zijn. Beide teams bestaan namelijk voor het overgrote deel uit eerste jaars A / B meiden (resp. A1 = 13 eerstejaars A, B1 = 10 eerste jaars B), dus dat beloofd - ongeacht het resultaat van zaterdag - al iets moois voor de toekomst. 

Ook de mannen van Jongens B1 strijden om 10.00 uur tegen de Terriërs om hun fel begeerde plek in de Super B te behouden. Het beloven spannende en prachtige wedstrijden te worden. 

De teams en hun coaches kunnen jullie steun goed gebruiken. Kom dus allemaal  naar de velden van Alliance op zoek naar de zwart rode shirts van HBS! 

Namens HBS wensen we alle drie de teams heel veel spelplezier en succes! 

Jongens A1 heeft zich overigens al geplaatst voor de Super A competitie (en waren zelfs lang in de race om in de hoogste landelijke competitie te spelen), wat ook voor dit team een puike prestatie is (met 11 eerste jaars A jongens). 

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram