header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Dames 1 wint opnieuw; Heren 1 laat winst liggen tegen Gooische

29-9-2014 Dames 1 boekte de tweede overwinning op rij. In Delft werd mede-promovendus Ring Pass opzij gezet met 2-1.  

Heren 1 leed de tweede verliespartij op rij. In eigen huis kregen de Heren de bal er te weinig in. Ondanks een regen aan kansen werd met 1-2 verloren van Gooische. Het was de eerste overwinning voor Gooische, maar wel een hele effectieve.

HBS-Gooische 1-2 (0-1)
0-1 van der Veer, 0-2 Smeets, 1-2 onbekend.
Rob Bianchi (Gooische) was zeer te spreken over de prestatie van zijn mannen uit Bussum. ‘Wij startten erg sterk en lieten ons niet verleiden mee te gaan in het hoge tempo van HBS. Doe je dit, dan speel je jezelf stuk. Daarbij slaagden wij er in clean en rustig te verdedigen.’ Van der Veer maakte er voor rust 0-1 van (uit een strafcorner) en Smeets verdubbelde de voorsprong in de 50ste minuut. Pas vlak voor tijd scoorde HBS tegen en dat had Gooische vooral te danken aan doelman Pepijn Rehe die in bloedvorm stak.

Ring Pass-HBS 1-2 (0-0)
1-0 Schapers, 1-1 Van Son (sc), 1-2 Been (sb).
‘Wij hebben goed gespeeld, maar we verloren door een strafcorner en een strafbal’, aldus Eric van der Pol van Ring Pass. En door deze twee treffers kon promovendus HBS de tweede zege van het seizoen noteren. Daarbij speelde de ploeg van Robbert Zevalkink na rust ongeveer twintig minuten met een mannetje minder. Zevalkink: ‘Ik vond het van twee kanten een open duel met in de slotfase veel kansen, corners en kaarten. Maar we pakken het goed op in de Overgangsklasse. Ring Pass dwong iets meer kansjes af, maar echt gevaarlijk waren ze niet.’ Eric van der Pol is volop bezig een nieuw team te bouwen en tilt niet zwaar aan het verlies: ‘Na rust waren wij beter, maar we verloren toch. We halen onvoldoende rendement uit onze mogelijkheden, maar dat komt. Daar ben ik niet bang voor.’

 

Overgangsklasse B
HBS-Gooische 1-2
Laren-Breda 2-4
Ring Pass-Klein Zwitserland 1-2
Rood-Wit-Oss 4-0
Victoria-Union 5-1
Voordaan-Almere 2-1

Overgangsklasse B
Ring pass-HBS 1-2
Rood-Wit-Groningen 4-2
Schaerweijde-HIC 1-1
De Terriërs-HGC 1-1
Voordaan-QZ 0-1
Zwolle-Tilburg 2-1

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram