header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugdbestuur

Sensation white AB-feest op zaterdag 4 oktober. Be there!

Nieuws afbeelding 1-10-2014
Op zaterdag 4 oktober is het lichtste, vetste en vooral meest sensationele AB-feest tot nu toe. Op de enige echte HBS SENSATION WHITE editie worden we verlicht door hemelse klanken van de vetste DJ's, de beste partysfeer en natuurlijk de allerbeste partypeople ooit! 

We gaan de strijd aan met de nacht. Kom mee shinen op dit vette feest voor euro 7,50 en neem vooral je leukste vrienden mee om samen een feestje te bouwen. Je mag twee introducés meenemen die ook maar 7,50 betalen voor een kaartje! 
Je krijg hiervoor  consumptie én een plek in de garderobe! Doe je allerwitste outfit aan en geef daarmee het feest kleur en wordt het witste middelpunt van de avond.

Het feest duurt van 20:30-0:30, dat betekent natuurlijk dat het eigenlijk donker word in die tijd, maar niet bij ons! De deuren gaan om 21:30 uur dicht en ook dit feest gaat weer voorbij en eindigt om 00:30 uur.
  • Voor de kaartverkoop geldt op=op, dus koop snel je kaarten! 
  • De kaarten zijn te koop aan de bar en bij de vertegenwoordigers van HBS op de Scholen (Kennemer, ECL, Cornhert en Stedelijk); 
  • ID verplicht, anders geen toegang;
  • Lid en introducees moeten gezamenlijk naar binnen;
  • Er wordt géén alcohol geschonken (ook niet aan 18 jarigen en ouder)
  • Er wordt gecontroleerd alcoholbezit en alcoholgebruik (indrinken en in de zaal en/of toiletten)
  • Bij dronkenschap gelden de Huisregels van HBS, toegang wordt geweigerd of je wordt verwijderd. Ouders worden geïnformeerd en verzocht je op te halen.
  • Bij vernieling of agressief gedrag wordt de politie ingeschakeld (en tevens je ouders ingelicht). Bij volgende feesten wordt je uitgesloten van de toegang.

See you at Sensation White op HBS op zaterdag de 4e oktober. 

Het jeugdbestuur van HBS

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram