header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Succesvolle en sportieve seizoenstart ABCD coaches en managers

Nieuws afbeelding 9-9-2014
Op de eerste maandag van de maand september was het druk, informatief en gezellig op de coach- en managersavond met zo’n 60 ABCD11 coaches en managers. Vanaf 20 uur een gevarieerd programma olv de technische staf en de ABC11D-commissie. Ook een groot deel van het HBS-bestuur was aanwezig.
 
De avond startte met een warming-up met bal en stick. Ruikend naar hockey volgde het informatieve deel. Hierin centraal wat en wie er allemaal klaarstaat om te zorgen dat de teams twee keer per week trainen en een wedstrijd spelen. Met een van de speerpunten van het komend seizoen ‘Positief en effectief coachen’ is iedereen in zijn eigen lijn aan de slag gegaan. Na een inspirerend verhaal inclusief filmpjes begonnen we aan de 3e helft proostend op een sportief en succesvol seizoen, waarin we het op HBS nog leuker maken!!
 
In het besloten gedeelte van de site en in aparte stukjes vind u alle sheets, fysiotherapie bij HBS, het huishoudelijk reglement (graag getekend inleveren voor 13 september bij verenigingsmanager of in bus op HBS) en een verzoek om met je team te inventariseren of je zaal of midwinter gaat spelen. Mailen voor 23 september naar [email protected]

De abcd-coördinatoren zullen alle bijlagen rechtstreeks naar de managers sturen. De breedteteams kunnen hun wedstrijdbal ophalen op vrijdag, einde middag en op zaterdag op HBS bij de bar.

De abcd-commissie


Bijlage

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram