header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Evert Vogel nieuwe barmanager bij HBS

Nieuws afbeelding 20-8-2014

Sinds half augustus heeft HBS een nieuwe barmanager. Evert Vogel (52) getrouwd met Linda, woonachtig in Haarlemmerliede, neemt het stokje over van Roos Doodewaard. 

Evert is zijn hele leven al actief in de sport en de horeca. In 1988 runde hij de horecatak van Roeivereniging 'De Amstel' in Amsterdam, waar hij later ook actief was als coach en bestuurslid. Daarna is hij overgestapt naar Roeivereniging 'Het Spaarne' waar hij de rol van jeugdcoördinator opleidingen vervulde.

Naast deze drukke functies had Evert ook nog tijd voor het runnen van zijn eigen saunacentrum op de Jansweg in Haarlem. Later kwam daar ook nog restaurant 'Bij Tholen' in de Kruisstraat bij, waarvan hij mede-eigenaar is, maar slechts 1 dag in de week werkt.

Evert is zeer sportief en heeft veel gedaan: roeien, schaatsen, fietsen en duiken. Hockey is voor hem nog relatief onbekend terrein, maar daar wil hij snel verandering in brengen.

Evert zit vol goede ideeën en heeft heel veel zin om er iets moois van te maken.

Het bestuur van de Stichting en de vereniging wenst Evert veel succes en hopen snel met zijn smakelijke initiatieven kennis te maken.

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram